Ευβοια Φωτια / Fwtia Sthn Eyboia Aggi3an Th 8alassa Sto Boreio Akro Toy Nhsioy Oi Floges / Πάλι μεταμεσονύχτια και με μποφώρια εύβοιας ...

Ευβοια Φωτια / Fwtia Sthn Eyboia Aggi3an Th 8alassa Sto Boreio Akro Toy Nhsioy Oi Floges / Πάλι μεταμεσονύχτια και με μποφώρια εύβοιας φίλοι. Ευβοια Φωτια / Fwtia Sthn Eyboia Aggi3an Th 8alassa Sto Boreio Akro Toy Nhsioy Oi Floges / Πάλι μεταμεσονύχτια και με μποφώρια εύβοιας φίλοι.

Ευβοια Φωτια / Fwtia Sthn Eyboia Aggi3an Th 8alassa Sto Boreio Akro Toy Nhsioy Oi Floges / Πάλι μεταμεσονύχτια και με μποφώρια εύβοιας φίλοι.

Ευβοια Φωτια / Fwtia Sthn Eyboia Aggi3an Th 8alassa Sto Boreio Akro Toy Nhsioy Oi Floges / Πάλι μεταμεσονύχτια και με μποφώρια εύβοιας φίλοι.

Ευβοια Φωτια / Fwtia Sthn Eyboia Aggi3an Th 8alassa Sto Boreio Akro Toy Nhsioy Oi Floges / Πάλι μεταμεσονύχτια και με μποφώρια εύβοιας φίλοι.. Καίει δασική έκταση στο θύμι καρύστου. Ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη νότια εύβοια, σε περιοχή του δήμου καρύστου, μετά τα μεσάνυχτα, η σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα evima.gr, η φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή φυγιάς. Δόθηκε εντολή εκκένωσης των οικισμών κοκκίνη και του οικοδομικού. Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε αττική και εύβοια την παρασκευή. Φωτιά τωρα στην εύβοια, στο θύμι καρύστου.

Συγκεκριμένα δόθηκε εντολή για να εγκαταλείψουν τα. Καταγγελία για εμπρησμό στα βίλια. Άλλη μια φωτιά στα μπατζάκια μας! Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός.

Boreia Eyboia Xwria Kyklwmena Apo Th Fwtia Tria Metwpa Apeiloyn Na Ftasoyn Ws Th 8alassa Lifo
Boreia Eyboia Xwria Kyklwmena Apo Th Fwtia Tria Metwpa Apeiloyn Na Ftasoyn Ws Th 8alassa Lifo from www.lifo.gr
12 οι διανυκτερεύσεις για κοινωνικό τουρισμό στη βόρεια εύβοια. Φωτιά τωρα στην εύβοια, στο θύμι καρύστου. Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε αττική και εύβοια την παρασκευή. Συγκεκριμένα δόθηκε εντολή για να εγκαταλείψουν τα. Διπλασιάζεται η διάρκεια διακοπών κοινωνικού τουρισμού. Η πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού, κυριάκου μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της επιτροπής για την ανασυγκρότηση της εύβοιας, σταύρο μπένο. Στους κατοίκους δυο οικισμών εστάλη μήνυμα από το 112 για προληπτική εκκένωση. Διπλασιάζεται η διάρκεια διακοπών κοινωνικού τουρισμού.

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τη 1.30 τα ξημερώματα σε δασική έκταση στην περιοχή φυγιάς καρύστου ευβοίας.

Διπλασιάζεται η διάρκεια διακοπών κοινωνικού τουρισμού. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την πυροσβεστική, η φωτιά καίει σε αγροτοδασική έκταση. Νέα μεγάλη φωτιά καίει δασική έκταση στη νότια εύβοια από τα ξημερώματα. Ταλιμπάν άνοιξαν πυρ σε πορεία, ποδοπατήθηκαν οι διαδηλωτές. Δόθηκε εντολή εκκένωσης των οικισμών κοκκίνη και του οικοδομικού. Η φωτιά θα σταματήσει όταν φτάσει στη θάλασσα. Τόσο ο δήμαρχος καρύστου, λευτέρης ραβιόλος όσο και ο περιφερειάρχης στερεάς ελλάδας. Φωτιά τωρα στην εύβοια, στο θύμι καρύστου. Ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη νότια εύβοια, σε περιοχή του δήμου καρύστου, μετά τα μεσάνυχτα, η σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα evima.gr, η φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή φυγιάς. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Η φωτιά στα βίλια καίει για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, ενώ οι άνεμοι που έχουν ενισχυθεί την στρέφουν προς τα μέγαρα. Η φωτιά κατευθύνεται προς τους οικισμούς οινόη και πανόραμα (πρώην τιταν). Συγκεκριμένα δόθηκε εντολή για να εγκαταλείψουν τα.

Η πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού, κυριάκου μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της επιτροπής για την ανασυγκρότηση της εύβοιας, σταύρο μπένο. Η φωτιά απειλεί σπίτια και επιχειρήσεις στα φυγιά. Φωτιά τωρα στην εύβοια, στο θύμι καρύστου. Τόσο ο δήμαρχος καρύστου, λευτέρης ραβιόλος όσο και ο περιφερειάρχης στερεάς ελλάδας. Φωτιά τωρα στην εύβοια, στο θύμι καρύστου.

Jyomd6 5qo9tsm
Jyomd6 5qo9tsm from www.news247.gr
Αυτή τη στιγμή η φωτιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Δείτε το συγκλονιστικό βιντεο που μας έστειλαν αναγνώστες του evia. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Η φωτιά στα βίλια είναι σε εξέλιξη για τέταρτη μέρα, ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά πέντε οικισμοί. Η ιταλία θέλει έκτακτη σύνοδο των g20. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την πυροσβεστική, η φωτιά καίει σε αγροτοδασική έκταση. Πριν από λίγη ώρα με εισήγηση της πυροσβεστικής ζητήθηκε να. Νεκρός 61χρονος που έπεσε σε πηγάδι.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο θύμι καρύστου.

Διπλασιάζεται η διάρκεια διακοπών κοινωνικού τουρισμού. Καταγγελία για εμπρησμό στα βίλια. Ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη νότια εύβοια, σε περιοχή του δήμου καρύστου, μετά τα μεσάνυχτα, η σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα evima.gr, η φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή φυγιάς. Τόσο ο δήμαρχος καρύστου, λευτέρης ραβιόλος όσο και ο περιφερειάρχης στερεάς ελλάδας. 12 οι διανυκτερεύσεις για κοινωνικό τουρισμό στη βόρεια εύβοια. Η πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού, κυριάκου μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της επιτροπής για την ανασυγκρότηση της εύβοιας, σταύρο μπένο. Η φωτιά απειλεί σπίτια και επιχειρήσεις στα φυγιά. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την πυροσβεστική, η φωτιά καίει σε αγροτοδασική έκταση. Ταλιμπάν άνοιξαν πυρ σε πορεία, ποδοπατήθηκαν οι διαδηλωτές. Η φωτιά κατευθύνεται προς τους οικισμούς οινόη και πανόραμα (πρώην τιταν). Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη νότια εύβοια. Η φωτιά στα βίλια καίει για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, ενώ οι άνεμοι που έχουν ενισχυθεί την στρέφουν προς τα μέγαρα. Επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 20 οχήματα και ένα πεζοπόρο.

Συγκεκριμένα δόθηκε εντολή για να εγκαταλείψουν τα. Η φωτιά στα βίλια είναι σε εξέλιξη για τέταρτη μέρα, ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά πέντε οικισμοί. Καταγγελία για εμπρησμό στα βίλια. Επιθέσεις φωτιά στην τούμπα, φορτσάρει η γαλατά! Η ιταλία θέλει έκτακτη σύνοδο των g20.

Eftase Aigaio H Fwtia Sth Boreia Eyboia Dramatikes Stigmes Sthn Agia Anna Video
Eftase Aigaio H Fwtia Sth Boreia Eyboia Dramatikes Stigmes Sthn Agia Anna Video from www.newsbreak.gr
Στους κατοίκους δυο οικισμών εστάλη μήνυμα από το 112 για προληπτική εκκένωση. Η φωτιά στα βίλια είναι σε εξέλιξη για τέταρτη μέρα, ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά πέντε οικισμοί. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην εύβοια στον φηγιά καρύστου. Σύμφωνα με το evima.gr η φωτιά εντοπίζεται σε δασική έκταση. Πάλι μεταμεσονύχτια και με μποφώρια εύβοιας φίλοι. Η ιταλία θέλει έκτακτη σύνοδο των g20. Φωτιά τωρα στην εύβοια, στο θύμι καρύστου. Αυτή τη στιγμή η φωτιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

12 οι διανυκτερεύσεις για κοινωνικό τουρισμό στη βόρεια εύβοια.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την πυροσβεστική, η φωτιά καίει σε αγροτοδασική έκταση. Πάλι μεταμεσονύχτια και με μποφώρια εύβοιας φίλοι. Συγκεκριμένα δόθηκε εντολή για να εγκαταλείψουν τα. Πριν από λίγη ώρα με εισήγηση της πυροσβεστικής ζητήθηκε να. Επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 20 οχήματα και ένα πεζοπόρο. Η νέα φωτιά στην εύβοια καίει δασική έκταση στην περιοχή του δήμου καρύστου, όπου πνέουν ισχυροί άνεμοι. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 20:00 το σάββατο, στη δημοτική ενότητα ελυμνίων του δήμου μαντουδίου, στη βόρεια εύβοια. Νέα μεγάλη φωτιά καίει δασική έκταση στη νότια εύβοια από τα ξημερώματα. Φωτιά τωρα στην εύβοια, στο θύμι καρύστου. Η φωτιά στα βίλια καίει για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, ενώ οι άνεμοι που έχουν ενισχυθεί την στρέφουν προς τα μέγαρα. Η πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού, κυριάκου μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της επιτροπής για την ανασυγκρότηση της εύβοιας, σταύρο μπένο. Η φωτιά σύμφωνα με την πυροσβεστική έχει ξεσπάσει κοντά στον οικισμό προφήτης ηλίας. Άλλη μια φωτιά στα μπατζάκια μας!

0 Comments: